Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 188g72kcal1.9g13g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.2g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.9g0g9.4g0g
Persilja 2.4g0.6kcal0g0g0g0.2g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g549kcal43.2g38.6g22.4g14g
Valittu annoskoko625g275kcal21.6g19.3g11.2g7g
Annoskoko puolitettuna313g137kcal10.8g9.7g5.6g3.5g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711