Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 94g114kcal19.9g0g3.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Maissi, pirkka16g20kcal0.5g4.3g0.1g0.6g
Papu, ohut vihreä, pirkka23g6.3kcal0.4g1g0g0.6g
Lehtiselleri 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl9g7kcal0.4g0.7g0.3g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.3g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 304g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%35g56kcal0.9g0.9g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g683kcal49.2g47.6g31.6g7.2g
Valittu annoskoko625g342kcal24.6g23.8g15.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal12.3g11.9g7.9g1.8g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942