Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 267g408kcal51.5g0g22.4g0g
Lanttu 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Punaviini 45g31kcal0.1g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 24g12kcal0.3g2.2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi6.5g18kcal0.6g0.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1037kcal108.8g23.4g48.6g7.4g
Valittu annoskoko625g519kcal54.4g11.7g24.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g259kcal27.2g5.9g12.2g1.9g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260