Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow62g50kcal2.6g8.1g0.6g1.9g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)35g12kcal0.8g1.6g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g97g164kcal18.4g0g9.7g0g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 124g95kcal2.3g19.3g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 276g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g744kcal49.4g61g30.4g10.2g
Valittu annoskoko625g372kcal24.7g30.5g15.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g186kcal12.4g15.3g7.6g2.6g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278