Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g251g614kcal25.1g20g45.1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl63g22kcal0.6g3.8g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)169g271kcal4.6g4.6g25.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr63g175kcal5g5.9g15g1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Sinappi 6.3g8.2kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2191kcal71.6g72.6g173.2g2.2g
Valittu annoskoko625g1095kcal35.8g36.3g86.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g548kcal17.9g18.2g43.3g0.6g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523