Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g357g607kcal67.9g0g35.7g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Torino tumma proteiinipasta plus45g152kcal10.3g23.7g1.7g2.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g165g38kcal2.3g5.6g0.7g0g
Valkosipuli 4.5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1632kcal163.2g65.2g76.4g7.4g
Valittu annoskoko625g816kcal81.6g32.6g38.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g408kcal40.8g16.3g19.1g1.9g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426