Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g27g96kcal3.8g15.7g1.9g2.5g
Riisi tumma 23g79kcal1.6g16.3g0.5g0.9g
Tattarisuurimo / -jauho 20g65kcal2.4g12.1g0.4g1.2g
Hirssisuurimo / -jauho 21g76kcal2.4g14.7g0.6g0.7g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g631kcal20.4g117.6g6.8g10.6g
Valittu annoskoko625g316kcal10.2g58.8g3.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g158kcal5.1g29.4g1.7g2.7g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241