Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti305g336kcal67.1g0.3g9.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g81kcal0g0g9.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Punaviini 51g36kcal0.2g0.1g0g0g
Rusina 6.1g18kcal0.2g3.7g0g0.6g
Oliivi kivetön musta rainbow68g122kcal0.4g3.9g11.5g0g
Ohrakas ohratärkkelys10g37kcal0g9.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1321kcal138.6g42.4g61.8g4g
Valittu annoskoko625g661kcal69.3g21.2g30.9g2g
Annoskoko puolitettuna313g330kcal34.7g10.6g15.5g1g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355