Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 234g76kcal1.4g13g0.5g6g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%94g84kcal3.7g7.1g4.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.3kcal0.3g0.3g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g497kcal11.8g42.8g28.4g12.2g
Valittu annoskoko625g249kcal5.9g21.4g14.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g124kcal3g10.7g7.1g3.1g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204