Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka77g7.7kcal0.8g0.6g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika keltainen 95g29kcal0.9g4.8g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g211g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Kurkku, tuore98g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Fetajuusto, Milbona88g246kcal17.6g0.4g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g700kcal43.8g36.4g41g14.6g
Valittu annoskoko625g350kcal21.9g18.2g20.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g175kcal11g9.1g10.3g3.7g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656