Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 45g165kcal8.3g4.9g9.7g13.6g
Sokeri 349g1414kcal0g348.1g0g0g
Siirappi 30g90kcal0g22.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 149g492kcal3g4.5g52.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 42g297kcal0.3g0.2g33.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5006kcal23.2g781.8g190.6g27.2g
Valittu annoskoko625g2503kcal11.6g390.9g95.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna313g1252kcal5.8g195.5g47.7g6.8g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297