Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)158g1136kcal0g0g126.2g0g
Sokeri 151g613kcal0g150.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g43g74kcal6.5g0g5.2g0g
Siirappi, tumma7.1g23kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta256g923kcal33.3g179.5g5.4g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5611kcal79.6g690g273.6g18g
Valittu annoskoko625g2806kcal39.8g345g136.8g9g
Annoskoko puolitettuna313g1403kcal19.9g172.5g68.4g4.5g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740