Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g422g101kcal5.1g14.3g0.8g8.9g
Paprika, punainen51g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen84g117kcal16g0g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)34g41kcal0.7g9.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g554kcal44.8g53.2g14g21g
Valittu annoskoko625g277kcal22.4g26.6g7g10.5g
Annoskoko puolitettuna313g139kcal11.2g13.3g3.5g5.3g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741