Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8.1g30kcal0.1g6.8g0.2g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa221g293kcal41.9g1.5g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 184g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 74g47kcal2.4g3.5g2.6g0g
Maito, Kevyt74g34kcal2.4g3.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g970kcal95.2g36.2g49.2g2g
Valittu annoskoko625g485kcal47.6g18.1g24.6g1g
Annoskoko puolitettuna313g243kcal23.8g9.1g12.3g0.5g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636