Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka144g438kcal13.9g87.6g2.9g21.6g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g876kcal27.8g175.2g5.8g43.2g
Valittu annoskoko625g438kcal13.9g87.6g2.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna313g219kcal7g43.8g1.5g10.8g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742