Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g73g438kcal15.3g4.8g39.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 117g147kcal12.8g0.3g10.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)195g506kcal50.6g2.9g33.1g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli73g51kcal6.9g2.9g1.5g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g49g54kcal8.8g1g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g73g157kcal18.2g1.6g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2752kcal226.6g37.2g182.4g1.2g
Valittu annoskoko625g1376kcal113.3g18.6g91.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g688kcal56.7g9.3g45.6g0.3g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104