Perunamuusi Special Laurendo Al Meira

Kuori n.26 keskikokoista perunaa (n.1,36 kg kuorittuna), A´40-75g kuorittu peruna.

Keitä kypsiksi ja kaada vesi pois.

Anna olla hetken kannen alla ilman että teet mitään, kun vesi on kaadettu pois.

Laita nokare voita (20g) perunoiden sekaan ja anna sulaa rauhassa.

Muussaa perunat ja lisää joukkoon hyppysellinen suolaa ja 3,5dl kevytmaitoa.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 488g370kcal9.1g75.3g1g4.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.4g60kcal0g0g6.7g0g
Kevytmaito (Ingman)126g58kcal4g6g1.9g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g976kcal26.2g162.6g19.2g9.8g
Valittu annoskoko625g488kcal13.1g81.3g9.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g244kcal6.6g40.7g4.8g2.5g
Arvot/100g100g78kcal2.1g13g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160183