Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 3.4g10kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g78g218kcal14.8g0g17.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 311g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g233g133kcal3.3g28.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g722kcal36.8g58.8g36.8g0.2g
Valittu annoskoko625g361kcal18.4g29.4g18.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal9.2g14.7g9.2g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250