Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria269g387kcal43g6.7g19.9g0g
Parsakaali brokkoli 168g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g84g235kcal16g0g18.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g67g44kcal1g2.6g3.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%34g77kcal9.7g0.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1664kcal155g26.8g99.4g8.4g
Valittu annoskoko625g832kcal77.5g13.4g49.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g416kcal38.8g6.7g24.9g2.1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311