Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä18g4.9kcal0.3g0.7g0g0.4g
Munakoiso, tuore54g10kcal0.3g1.7g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 126g96kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Nakki, Popsi viitonen108g256kcal11.9g3.3g21.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.6g0g0.1g
Vesi271g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g773kcal31.6g57.4g44.4g7.8g
Valittu annoskoko625g386kcal15.8g28.7g22.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g193kcal7.9g14.4g11.1g2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344