Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai123g429kcal14.7g86.9g2.6g3.7g
Sokeri 120g488kcal0g120g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 4.7g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g42kcal2.1g1.2g2.5g3.4g
Voi 71g513kcal0.8g0.3g57.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Pätkis, 18g51g249kcal1.8g31g12.7g0g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g8g0g
Taloussuklaa, Fazer47g243kcal1.8g26.4g14.1g2.5g
Voi 24g171kcal0.3g0.1g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4629kcal78.8g549.8g233.2g19.2g
Valittu annoskoko625g2314kcal39.4g274.9g116.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g1157kcal19.7g137.5g58.3g4.8g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319