Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 9g48kcal0g0g5.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Kanaliemi rainbow 1 L302g151kcal12.1g3g12.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)60g36kcal0.6g2.7g2.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g4.5g4kcal0g1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.5g8.2kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.6kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kanaliemi rainbow 1 L51g26kcal2g0.5g2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)10g6.1kcal0.1g0.5g0.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g677kcal38.2g32.4g47.2g9g
Valittu annoskoko625g338kcal19.1g16.2g23.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g169kcal9.6g8.1g11.8g2.3g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563