Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 206g157kcal3.9g32g0.4g2.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka26g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 52g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl9g6.8kcal0.4g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 284g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.9g34kcal0g0g3.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%26g41kcal0.7g0.7g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g520kcal13g72g17.4g7.6g
Valittu annoskoko625g260kcal6.5g36g8.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g130kcal3.3g18g4.4g1.9g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615