Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g49g157kcal24.2g14.5g0.2g2.7g
Tumma makarooni (Torino)240g841kcal38.4g153.7g6.2g14.4g
Kananmuna kuoreton 86g123kcal10.8g0.3g8.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 78g27kcal2.4g3.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Ketsuppi, Felix14g13kcal0.1g3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2544kcal155.4g366.2g47.2g39.6g
Valittu annoskoko625g1272kcal77.7g183.1g23.6g19.8g
Annoskoko puolitettuna313g636kcal38.9g91.6g11.8g9.9g
Arvot/100g100g204kcal12.4g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162138