Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 132g100kcal2.5g20.4g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g19g14kcal0.8g2.4g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu120g172kcal19.1g3g9.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.7g6.4kcal0.1g1.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.7g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g699kcal47g67.6g24.8g6.2g
Valittu annoskoko625g349kcal23.5g33.8g12.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g175kcal11.8g16.9g6.2g1.6g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774