Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g102g97kcal20.4g0g0.7g0g
Makaroni ( tumma Torino )102g357kcal18.4g60.2g4g6.1g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g85g64kcal2g4.5g4.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.7g11kcal0.7g0.2g0.7g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu10g27kcal3.2g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 71g16kcal0.4g2.5g0.2g1g
Basilika, kuivattu 1g2.6kcal0.1g0.2g0g0.4g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1255kcal92.2g142.6g30g17.6g
Valittu annoskoko625g627kcal46.1g71.3g15g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g314kcal23.1g35.7g7.5g4.4g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572