Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g205g123kcal7.6g14.9g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 84g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 70g221kcal7.4g41.8g1.5g3.9g
Leivinjauhe 5.1g9kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Tonnikala vedessä 153g160kcal34.4g0g2.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g51g133kcal15.3g1g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1692kcal165g120.2g60g7.8g
Valittu annoskoko625g846kcal82.5g60.1g30g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g423kcal41.3g30.1g15g2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933