Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g567g595kcal45.3g79.4g11.3g56.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 21g185kcal0g0g20.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g30g116kcal9.8g0g8.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1795kcal110.2g159g81.4g113.4g
Valittu annoskoko625g897kcal55.1g79.5g40.7g56.7g
Annoskoko puolitettuna313g449kcal27.6g39.8g20.4g28.4g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308