Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 193g217kcal40.7g0g5.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Selleri, annos 50g16g2.2kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi257g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g526kcal84.4g18.6g12.2g7g
Valittu annoskoko625g263kcal42.2g9.3g6.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g131kcal21.1g4.7g3.1g1.8g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907