Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g122g37kcal5.6g2.4g0.4g2g
Broilerifilee, marinoimaton122g131kcal28.2g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Maito, Kevyt183g84kcal5.9g8.8g2.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa61g183kcal14g0g14g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g23g60kcal6.2g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1155kcal133g29.2g55.2g6.4g
Valittu annoskoko625g577kcal66.5g14.6g27.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g289kcal33.3g7.3g13.8g1.6g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555