Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha281g466kcal53.4g0g28.1g0g
Punajuuri 70g27kcal0.7g4.8g0.1g1.8g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g53g137kcal14.2g0g9g0g
Cashewpähkinä 35g202kcal7g6.6g16.3g1.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g176g211kcal6g6.3g17.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2271kcal162.6g35.4g163.2g6g
Valittu annoskoko625g1136kcal81.3g17.7g81.6g3g
Annoskoko puolitettuna313g568kcal40.7g8.9g40.8g1.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853