Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss199g147kcal2.4g35.8g0.6g0g
Karjalanpaisti atria 700g186g297kcal35.3g0g17.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)104g31kcal1g4.1g0.4g0.2g
Kevytkerma53g64kcal1.7g2.4g5.3g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%53g45kcal0.7g2.3g3.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g11g26kcal1.2g0.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1232kcal85.2g92.2g58.4g1g
Valittu annoskoko625g616kcal42.6g46.1g29.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna313g308kcal21.3g23.1g14.6g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165920