Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g254g195kcal5.8g1.3g18.5g0g
Sipuli (kuorittu)102g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)254g216kcal2.5g8.9g17.8g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Margariini, flora kevyt 40 10g38kcal0g0.5g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g959kcal19.4g32g81.2g4g
Valittu annoskoko625g479kcal9.7g16g40.6g2g
Annoskoko puolitettuna313g240kcal4.9g8g20.3g1g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147