Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%322g547kcal64.4g0g32.2g0g
Ranskankerma Valio81g225kcal2g2.8g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Flora ruokakerma 15 % 250g67g101kcal1.1g2.3g10.1g0g
Pekoni Pirkka75g218kcal10.5g0.8g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2225kcal158g19.6g169g2.8g
Valittu annoskoko625g1113kcal79g9.8g84.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g556kcal39.5g4.9g42.3g0.7g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161