Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio165g461kcal4.1g5.8g46.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 157g465kcal2.3g10g46.9g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 66g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.6kcal0.5g1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.6g0g0g
Sinappi (teollinen)8.2g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Porkkana 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1g
Anjovis-filee, 1 kpl49g104kcal4.7g6.9g6.4g0g
Valkopippuri 1.6g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 49g11kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2296kcal28.6g86g200.8g10.4g
Valittu annoskoko625g1148kcal14.3g43g100.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g574kcal7.2g21.5g50.2g2.6g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171