Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g171g144kcal1.9g31.3g0.7g3.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g98g703kcal0g0g78.1g0g
Sokeri 125g505kcal0g124.4g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g81g115kcal5.6g0.1g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g436kcal12.9g88.9g1.5g4.4g
Leivinjauhe 4.9g8.6kcal0.3g1.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.9g18kcal0.2g3.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3865kcal41.8g501.2g170.2g15g
Valittu annoskoko625g1932kcal20.9g250.6g85.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g966kcal10.5g125.3g42.6g3.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468