BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g85kcal0g0g9.5g0g
Valkosipuli 3.2g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Broilerin nahaton rintafilee316g325kcal72.9g0g4.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni158g205kcal4.7g3.2g20.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1279kcal157.6g14.6g69.8g2.8g
Valittu annoskoko625g639kcal78.8g7.3g34.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g320kcal39.4g3.7g17.5g0.7g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517