Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa407g69kcal1.6g10.2g2.4g2.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%136g339kcal20.3g4.2g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g15g44kcal1.3g2.5g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g940kcal48.2g40.4g65.4g8g
Valittu annoskoko625g470kcal24.1g20.2g32.7g4g
Annoskoko puolitettuna313g235kcal12.1g10.1g16.4g2g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175