Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha139g230kcal26.3g0g13.8g0g
Pepperoni light, Snellman52g127kcal14g0g6.5g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)83g291kcal8.3g58.2g2.2g5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.3g5.3kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 346g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1306kcal98g118.2g45g10.2g
Valittu annoskoko625g653kcal49g59.1g22.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g327kcal24.5g29.6g11.3g2.6g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.5g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168712