Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g327kcal9.7g66.7g1.1g3.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt289g133kcal9.2g13.9g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä14g98kcal0.1g0.1g10.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g139g117kcal1.5g25.4g0.6g2.5g
Ruokosokeri23g94kcal0g23.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1719kcal56.8g258.8g46.6g11.6g
Valittu annoskoko625g859kcal28.4g129.4g23.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g430kcal14.2g64.7g11.7g2.9g
Arvot/100g100g138kcal4.5g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826