Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g243g485kcal48.5g0g31.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g82kcal0g0g9.1g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen182g564kcal14.6g98.3g10g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 43g8.5kcal0.3g1.3g0g0.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio61g85kcal1.7g3.9g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2535kcal133.4g222.8g116.4g6.2g
Valittu annoskoko625g1268kcal66.7g111.4g58.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g634kcal33.4g55.7g29.1g1.6g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946