Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti157g439kcal5.3g8.8g42.3g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g31g50kcal2.5g1.3g4.1g0g
Paprika punainen 147g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)55g17kcal0.5g3.3g0.1g0.5g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g235g306kcal25.9g3.5g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1709kcal71.2g47g136.6g6.6g
Valittu annoskoko625g855kcal35.6g23.5g68.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g427kcal17.8g11.8g34.2g1.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310