Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 139g106kcal2.6g21.6g0.3g1.4g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.4g0.1g1.5g
Sipuli 26g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g163g277kcal32.5g0g16.3g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g2.3g5.8kcal0.1g1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 232g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g857kcal71.8g54.4g36.6g6.6g
Valittu annoskoko625g428kcal35.9g27.2g18.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g214kcal18g13.6g9.2g1.7g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593