Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse68g500kcal0g0g55.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 176g603kcal17.9g123g2.1g6.1g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 115g466kcal0g114.8g0g0g
Mustikka metsä- 122g54kcal0.6g7.8g0.7g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3469kcal56g494.2g131.6g20.2g
Valittu annoskoko625g1734kcal28g247.1g65.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g867kcal14g123.6g32.9g5.1g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644