Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi188g233kcal5.6g62.6g1.1g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g97g138kcal12.1g0.3g10g0g
Margariini 80% keskiarvo63g444kcal0.2g0.1g50g0g
Perunajauhot,rainbow125g405kcal0.1g101.3g0.1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3601kcal44.8g602.4g123.4g6.2g
Valittu annoskoko625g1801kcal22.4g301.2g61.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g900kcal11.2g150.6g30.9g1.6g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901