Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 157g300kcal27.2g8.8g17.2g0.9g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi79g7.9kcal1.2g1.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)79g126kcal6.3g3.1g10.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g146g51kcal1.5g9.9g0.7g2g
Becel juokseva, annos 10g5.9g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g157g520kcal18.9g102.3g3g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2086kcal110.2g250.6g71g34.2g
Valittu annoskoko625g1043kcal55.1g125.3g35.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna313g522kcal27.6g62.7g17.8g8.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007