Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 343g429kcal71.9g0g15.4g0g
Valio Viola Mustapekka 100g76g358kcal9.1g5.5g33.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g94kcal0g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio152g99kcal2.3g6.4g7.6g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1986kcal168g28.4g134.4g1.4g
Valittu annoskoko625g993kcal84g14.2g67.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g497kcal42g7.1g33.6g0.4g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474