Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus268g80kcal5.4g13.4g0.8g8g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)268g298kcal61.6g0g5.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto54g177kcal14.5g0g12.9g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16.1g0g
Soijakastike 19g12kcal1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1417kcal165g30.4g70.4g16g
Valittu annoskoko625g709kcal82.5g15.2g35.2g8g
Annoskoko puolitettuna313g354kcal41.3g7.6g17.6g4g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890