Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 189g648kcal19.3g132.3g2.3g6.6g
Sokeri 124g502kcal0g123.4g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow91g500kcal0.8g0.8g54.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)36g46kcal4g0.1g3.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)73g23kcal2.4g3.3g0g0g
Mustikka metsä- 109g48kcal0.5g7g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3546kcal54.4g536.6g121.6g20.4g
Valittu annoskoko625g1773kcal27.2g268.3g60.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g887kcal13.6g134.2g30.4g5.1g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105