Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g105g367kcal18.9g61.8g4.1g6.3g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl147g170kcal32g0g4.7g0g
Pekoni (Dulano)66g168kcal11.8g2.1g12.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g105g21kcal1.4g3.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g6.5g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 131g44kcal4g6.4g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1852kcal141g151.4g73.6g14g
Valittu annoskoko625g926kcal70.5g75.7g36.8g7g
Annoskoko puolitettuna312g463kcal35.3g37.9g18.4g3.5g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360